Kivimaan Apteekki Kivimaan Apteekki

HuomioKOTIINKULJETUS PUHELINTILAUKSILLE MAHDOLLISTA TOISTAISEKSI. KORTTIMAKSU ONNISTUU. KYSY LISÄÄ TEHDESSÄSI TILAUSTA PUHELIMITSE.

Kosmetologit palveluksessa

HelenajaLumikki.jpg

kosmetiikka.jpg

Ihonhoito on vaativa terapia-alue, jolla tuotekehitys on valtavan nopeaa. Tästä johtuen Kivimaan apteekin henkilökuntaan kuuluu myös kaksi pätevää kosmetologia Lumikki ja Helena, jotka mieluusti palvelevat asiakkaita kaikissa kosmetiikkaan liittyvissä asioissa. Apteekeissa myytävät ihonhoitosarjat soveltuvat erityisesti herkälle tai muuten vaativalle iholle ja tuotetuntemus on ensisijaista valittaessa parasta tuotetta jokaiselle asiakkaalle. Helena suoritti vastikään myös lääketeknikkokoulutuksen ja yhdessä Lumikin kanssa he vastaavat pitkälle apteekin ulkoisesta ilmeestä, sekä useista apteekin kampanjoista.

Kosmetologi Lumikki on Kivimaan apteekin nuorin vahvistus Pohjois-Savosta. Vuonna 2012 kosmetologiksi valmistunut Lumikki on käynyt työn ohella myös markkinointiassistentin koulutuksen, ja hoitaa kosmetiikan lisäksi mielellään myös markkinointipuolen tehtäviä. Ihonhoito on lähellä Lumikin sydäntä ja hän pitää sitä tärkeänä osa-alueena myös apteekkimaailmassa. Terve iho on yksi hyvinvoinnin kulmakivistä, ja sitä tulisikin hoitaa ja suojata päivittäin. Kivimaan apteekin laajasta kosmetiikkavalikoimasta löytyy varmasti sopiva tuote jokaiselle: tarvitseepa ihosi sitten herkän ihon tuotteita tai hemmottelua!

Helena on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2005 ja työskennellyt myyntityössä useamman vuoden opiskelujensa jälkeen. Kivimaan apteekkiin Helena päätyi vuoden 2012 alkupuolella kun hän aloitti lääketeknikko-opiskelut oppisopimuksella. Helena tykästyi apteekkialassa erityisesti sen jatkuvaan kehitykseen ja mahdollisuuteen hyödyntää kosmetologiopintoja. Kosmetiikka-asiakkaiden palvelemisen lisäksi visuaalinen Helena ottaa mielellään vastuuta apteekin esillepanoista ja ulkoisesta ilmeestä.

 

Tuotevalmistajat

ACO

Hyvinvoiva iho tarvitsee jatkuvaa kosteutusta; talvella ja kesällä, päivällä ja yöllä. ACO-tuotteiden raaka-aineet ovat tarkoin valittuja. Kaikki raaka-aineet ovat tehokkaita, mutta samanaikaisesti mahdollisimman hellävaraisia iholle. Tuotteet on huolellisesti kehitetty pohjoismaiseen ilmastoon iholle, joka tarvitsee intensiivistä kosteutusta.

Linkki valmistajan sivuille

FAVORA

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita iho tarvitsee voidakseen hyvin. Favoran hajusteettomat tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Linkki valmistajan sivuille

LA ROCHE-POSAY

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotesarjaa suosittelee yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa. Sarja sisältää rauhoittavaa antioksidanttista La Roche-Posay -lähdevettä.

Linkki valmistajan sivuille

VICHY

Vichy on Suomen johtava apteekkikosmetiikkamerkki, jonka tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, hyvä siedettävyys ja miellyttävä käyttö. Vichy tekee yhteistyötä kansainvälisesti arvostettujen dermatologien kanssa, ja kaikki sen ihonhoitotuotteet tutkitaan yhtä tiukkojen menetelmien mukaisesti kuin lääkevalmisteet. Vichy-tuotteet sisältävät Vichy Thermal Spa -lähdevettä, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja auttaa ihoa säilyttämään terveen pH-tasapainonsa vahvistaen samalla ihon luonnollisia suojakeinoja.

Linkki valmistajan sivuille

LOUIS WIDMER

Louis Widmer on perheyhtiö, joka kehittää lääkevalmisteita ja dermatologisia ihonhoitotuotteita. Louis Widmerin tuotteet valmistetaan farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti, mikä varmistaa ensiluokkaisen laadun. Lähes kaikkia tuotteita on saatavana hajusteettomana ja miedosti hajustettuna. Dermatologista ihonhoitoa jo vuodesta 1960.

Linkki valmistajan sivuille

AVÈNE

Tutkitusti ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen perustuva Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkälle iholle, mutta sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden käyttö ja määrä on minimoitu ja tuotteet ovat kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa testattuja.

Linkki valmistajan sivuille

EUCERIN

Eucerin on ihotautilääkärien suosittelema ihonhoitotuotemerkki, joka perustuu luotettavaan tutkimukseen. Tuotteet auttavat säilyttämään tai palauttamaan ihon terveyden sekä parantavat itseluottamusta, jota tuo terve ja hehkuva iho.

Linkki valmistajan sivuille

CERAVE

CeraVe on vuonna 2005 yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty ihonhoitosarja. Tuotteet sisältävät yhdistelmän kolmea tärkeää keramidia (keramidit 1, 3 ja 6-II), rasvahappoja ja muita lipidejä, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria.

Linkki valmistajan sivuille