Kivimaan Apteekki Kivimaan Apteekki

HuomioKOTIINKULJETUS PUHELINTILAUKSILLE MAHDOLLISTA TOISTAISEKSI. KORTTIMAKSU ONNISTUU. KYSY LISÄÄ TEHDESSÄSI TILAUSTA PUHELIMITSE.

Tuoreimmat artikkelit

Jalat kesäkuntoon

Kesä on täällä taas ja on aika keskittää ajatukset myös jalkojen hyvinvointiin. Jalkojen päällä vietetään runsaasti aikaa ja jalat altistuvat rasitukselle ja erilaisille vaivoille. Alla vinkit yleisimpien vaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Lue koko artikkeli

Maitohappobakteerit

Suolistossa elää lukumääräisesti enemmän bakteerisoluja, kuin meissä on meidän omia solujamme, joten niiden merkitys on väistämättä suuri terveytemme kannalta. Suurimman osan ajasta bakteerisolut toimivat symbioottisesti meidän kanssamme, eli niistä on meille hyötyä ja me puolestamme ruokimme niitä.

Lue koko artikkeli

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet

Tuki- ja liikuntaelinsairauksiin kuuluvat nivelten, lihasten, luuston ja muiden tukikudosten vauriot ja sairaudet. Tässä artikkelissa kerrotaan lyhyesti muutamasta yleisestä tuki- ja liikuntaelinsairaudesta ja- vaivasta.

Lue koko artikkeli

Atooppisen ihon hoidon kulmakivet

Atooppinen iho on pitkäkestoinen ihosairaus. Tyypillinen atooppinen iho on kuiva, kutiseva, ärtynyt ja tulehtunut. Taudin taustalla on monimutkainen tulehdusreaktio, johon vaikuttavat sekä ulkoiset että sisäiset tekijät.

Lue koko artikkeli

Reseptilääkkeiden käyttäjiin kohdistuvat muutokset 2017

Vuoden 2017 muutokset reseptilääkkeiden osalta.

Lue koko artikkeli